October 9, 2010

Something New :)

HELLO! I'm moving to http://imaginationgeek.blogspot.com! please relink me and tell me if you've done. thanks!

October 1, 2010

Give Me Strenght to Live

Die will never solve anything.

Now I'm Fifteen, So What?

HEHEHEHE. I AM FIFTEEN NOW. okay, i mean, i was fifteen since two days ago. hehe. i'm getting older. i can't believe that i've passed my life for fifteen years. too fast. anyway, i've also passed 6 mid-tests successfully. thank God! now, i want to tell ya about my opinion. yeah just a little opinion by me. check it out with bahasa. enjoy!
Well, gak berasa banget udah 15 tahun gue hidup di dunia ini. hahaha oke, terdengar najis dan melankolis banget tapi ya begitulah kenyataannya. banyak banget yang udah terjadi dan semua itu menjadikan gue seperti ini. hem, it sounds freak but it's the fact. mulai dari kecil gue lahir dan digedein oleh sebuah keluarga-sosiologi banget deh-sampe sekarang gue udah tumbuh menjadi lebih gede lagi di keluarga yang mungkin udah gak sama persis kaya dulu lagi. i lost someone precious when i was twelve. hurt, but i must to face the truth. next, masih banyak banget kejadian yang berskala besar dan bahkan kalo mau diperiodisasikan-oke, sejarah banget deh-itu bakalan panjaaaaaang banget. dan gue inget banget waktu ada sebuah insiden, oke sebenernya bukan insiden yang superluarbiasa ala insiden evil eh, resident evil. oke. maksud gue, bukan sebuah insiden yang superbesar tapi cukup memberikan banyak pelajaran buat gue. and it happened one year ago. dan kemudian, juga beberapa bulan yang lalu gue mendapatkan masalah gara-gara situs jejaring sosial yang lambangnya burung gereja atau burung rajawali tereserahlah yang warnanya bitu itu. oke, yang satu ini bener-bener nyebelin banget. dan ga cuma itu aja. bahkan dari situs jejaring sosial lainnya seperti facebook-pun gue seringkali mendapat masalah. hem, that's teach me to be careful with these social-networking. hahaha. dan dari semua masalah-masalah di atas gue mendapat sebuah kesimpulan menarik, yaitu.. di saat kita baru hidup selama lima belas tahun aja kita udah ngalamin banyak masalah yang kadang-kadang menimbulkan status 'aduh gue pengen mati aja' atau 'gue udah cape hidup' di twitter-twitter atau faceebook kita. ya gak? dan itu semua terjadi di saat kita 'baru' lima belas tahun. coba bayangin gimana kalo nanti kita udah tiga puluh tahun atau lebih. of course, kita pasti bakal ngalamin masalah yang lebih berat bahkan bisa aja dua kali lipat lebih banyak. dan apakah nanti kita akan tetep update status kita dengan kata 'bosen hidup' dan sebagainya? well, gue sendiri jadi takut menghadapi kedewasaan dimana kita bakalan bener-bener ngerasain yang namanya HIDUP. ugyaaa. ngebayanginnya bikin parno beneran dah. tapi emang bukan hidup namanya kalo gak dibumbui oleh masalah-masalah yang bisa membangun pribadi kita-yang ini pelajaran agama banget dah-hahaha. jadi, gue hanya bisa mengutip kata-kata mujarabnya Taylor Swift, FEARLESS.
Okay, that's all. entah kenapa gue jadi sok bijak kali ini. hahaha. semoga ini bermanfaat dan jia you blogmates! :D

keep smile when the problems come. solve it with your smile :)

September 29, 2010

September 25, 2010

Just The Way You Are :)

Hello! hehe. after a week i didn't post anything. now, i'll post something to make this blog 'awake' again. hahaha. leeeet's start it!
U-yeah, 3 days again is my born-day. okay i mean, birth-day. yuhuuuu. can't wait for that big day! i'm fifteen fifteen fifteen! :D but unfortunately, in the same day, i'll start my first mid-term test. daaaamn. but whatever i'm not really care with this freaking mid-term. hahaa. and i have a lot of things that i really want to have. yeah, maybe one of this things will be my b'day present. i hopeee!

a blackberry
Usher's raymond v. raymond deluxe
Taylor Swift's new album, speak now
Justin Bieber the unauthorized biography by Chas Newkey Burden
the short second life of Bree Tanner by Stephanie Meyer
an ipod touch
giordano or pull and bear's hoodie jacket
giordano's black pants
zara's shoes
domo-kun action figures
new notebook

Hehehehe. anyone wanna buy me one of this stuffs? pleaseeee. haha! anyway, i'm in a big love with weheartit.com! this is a great site contains amazing photos and images from tumblr or another websites. follow me, http://weheartit.com/imaginationgeek :) thankyouuu. and i'm also in a huge love with Bruno Mars' song, just the way you are, and Taylor Swift's song, mine. heaaaa. enough for today, blogmates. see ya!

i want to do this with my fellas! really want to :D

September 17, 2010

Hiks.....

A dog in the middle of a street, tries to awaken his dead friend, who had been hit by a car. The dog would bark and growl at anyone trying to get close , and he would not leave his friend. Some animals are more compassionate and loyal than human. It’s a sad fact, I know how touching :(

this honestly just breaks my heart :(

source from: tumblr

Hello Again! :D

Hey-ho! hello again blogmates. hehe. back from the holidaaay. last week i went to HK, Shenzhen, Macau, and Singapore for eid-holiday. yuhuu. but because i am lazy to write down all of the stories from first day until last day, i just upload the photos and tell ya some stories. tehee. sorry! :p enjoy my (crazy) photos! anyway i don't upload all of the photos. hehe. yeah, i'm really lazy. let's start itttt.
haha! in Shenzhen, i tried a chinese traditional candy *idk what's the name of this candy* it's sour and sweet. the round reds are sour fruits like 'aseman' and it covered by liquid sugar. it's delicious! :9

this is ruins of st. paul in Macau. i love this place a lot! :D all of the building in there have european structures and really classic.

guess where? yeah, venetian! :D

madame tussaud's! i kissed beyonce and met obama. lol.

hongkong disneyland! hehehe.

Universal Studios Singapore :)

an ultra-cute pinky taxi in Singapore. hahaha!

That's all! haha. need to see more photos? check out here! see ya blogmates! :D