September 29, 2010

September 25, 2010

Just The Way You Are :)

Hello! hehe. after a week i didn't post anything. now, i'll post something to make this blog 'awake' again. hahaha. leeeet's start it!
U-yeah, 3 days again is my born-day. okay i mean, birth-day. yuhuuuu. can't wait for that big day! i'm fifteen fifteen fifteen! :D but unfortunately, in the same day, i'll start my first mid-term test. daaaamn. but whatever i'm not really care with this freaking mid-term. hahaa. and i have a lot of things that i really want to have. yeah, maybe one of this things will be my b'day present. i hopeee!

a blackberry
Usher's raymond v. raymond deluxe
Taylor Swift's new album, speak now
Justin Bieber the unauthorized biography by Chas Newkey Burden
the short second life of Bree Tanner by Stephanie Meyer
an ipod touch
giordano or pull and bear's hoodie jacket
giordano's black pants
zara's shoes
domo-kun action figures
new notebook

Hehehehe. anyone wanna buy me one of this stuffs? pleaseeee. haha! anyway, i'm in a big love with weheartit.com! this is a great site contains amazing photos and images from tumblr or another websites. follow me, http://weheartit.com/imaginationgeek :) thankyouuu. and i'm also in a huge love with Bruno Mars' song, just the way you are, and Taylor Swift's song, mine. heaaaa. enough for today, blogmates. see ya!

i want to do this with my fellas! really want to :D

September 17, 2010

Hiks.....

A dog in the middle of a street, tries to awaken his dead friend, who had been hit by a car. The dog would bark and growl at anyone trying to get close , and he would not leave his friend. Some animals are more compassionate and loyal than human. It’s a sad fact, I know how touching :(

this honestly just breaks my heart :(

source from: tumblr

Hello Again! :D

Hey-ho! hello again blogmates. hehe. back from the holidaaay. last week i went to HK, Shenzhen, Macau, and Singapore for eid-holiday. yuhuu. but because i am lazy to write down all of the stories from first day until last day, i just upload the photos and tell ya some stories. tehee. sorry! :p enjoy my (crazy) photos! anyway i don't upload all of the photos. hehe. yeah, i'm really lazy. let's start itttt.
haha! in Shenzhen, i tried a chinese traditional candy *idk what's the name of this candy* it's sour and sweet. the round reds are sour fruits like 'aseman' and it covered by liquid sugar. it's delicious! :9

this is ruins of st. paul in Macau. i love this place a lot! :D all of the building in there have european structures and really classic.

guess where? yeah, venetian! :D

madame tussaud's! i kissed beyonce and met obama. lol.

hongkong disneyland! hehehe.

Universal Studios Singapore :)

an ultra-cute pinky taxi in Singapore. hahaha!

That's all! haha. need to see more photos? check out here! see ya blogmates! :D

September 6, 2010

Do You Know? My Statuses Are Only For You

Bonjour! haha. idk what i must to say first but i wanna tell ya about my feeling right now. well, let's start to be melancholy. LOL when i know that the right grammar of melancholy is using Y not I, it sounds funny. hahaha. okay forget about that. yeah, as i've said that i wanna tell about my 'strange' feeling. well, one month ago i felt this strange feeling when i met her. i've known her for a long time but i just felt this feeling one month ago. hmm, until now, idk this is real or not. hahahaha. yes, i'm freaking out because of her. well, because i'm freaking out, sometimes i write some statuses on facebook or twitter. here are my statuses on facebook,
i've spent every single day with you in my mind. isn't it enough to prove that i really need you? yeah, i'm freaking out.

why it was very difficult to stop looking at your face? why i can't stop hearing your voice even though you didn't talk to me? once again i say that i'm freaking out, with you.

Piglet: "How do you spell love?" Pooh: "You don't spell it, you feel it." ♥
Haha. it's so melancholy. yeah, i'm really freaking out. anyway, the last status was from tumblr. hehehe. okay, i just can hope everything will be better and never end with tears or sadness. then, bye blogmates :D hehe.

yes, that's a perfect time! :D

September 5, 2010

You Are The Best Thing That's Ever Been Mine :)


LOVE IT SO MUCH ♥
it's Taylor Swift's new single, Mine. it will be one of the songs in her new album which will release on October 25th. damn, i like this song so much. Taylor is very very beautiful in this video. really can't wait for the album! hehe. enjoy this song :)

What Is The Meaning of Life?

Hello again! hehe. how's my new skin? is it better? i love it :D haha. anyway, don't ask me who's the boys on the photos beside my post. idk who are them because the photos were originally from the skin and i'm lazy to change the photos with mine. hahaha. bad habit. anyway i wanna talk something about what was happened this morning. let's start it with bahasa.
Hari ini ada semcam kerja bakti di rumah gue yang diakibatkan karena pembantu gue pulang kampung. oke, dipecat sebenernya gara-gara ketahuan nyuri. wtf. nah, gue yang baru bangun jem 9 dan mata gue masih sipit layaknya seekor keledai disuruh bantuin mindahin kandang anjing gue. oke, tugas pertama: mindahin kandang anjing. dan tugas ini berhasil gue lakukan dengan baik, bahkan lebih baik daripada program kerjanya presiden SBY.
Kedua, gue mendapatkan tugas untuk memandikan anjing gue yang warna kulitnya udah butek kaya rambut orang bule yg blonde bercampur uban. nah tugas kedua ini berjalan dengan sedikit... gagal. oh, i'm a fail. i can't clean my dog *crying*
Ketiga, bakar sampah. oke, ini pekerjaan paling fail diantara pekerjaan rumah lainnya. tapi setidaknya ini lebih baik daripada disuruh nyikat kamar mandi pake sikat gigi. dan disinilah gue mendapatkan sebuah 'pelajaran'
gue: *kepanasan sambil ngelap keringet*
nyokap: inilah hidup. makanya jangan maen di depan laptop mulu.
gue: *ngangguk-ngangguk sambil mikir* jadi ternyata hidup itu didasarkan pada tugas membakar sampah yang super-fail ini? ya ampun, sebegitu tidak pentingkah hidup? jadi kita hidup hanya untuk membakar seonggok sampah yang bau. poor us.
Sampe sekarang gue masih ga ngerti kenapa nyokap gue bilang 'inilah hidup' disaat gue sibuk membakar setumpuk kertas yang udah ga dipake. kalo nyokap gue bilang 'inilah hidup' disaat gue lagi asik maen salju di swiss sih masih masuk akal. tapi ini.....
Whatever deh. yang jelas mulai sekarang gue akan lebih rajin membakar sampah supaya hidup gue semakin berarti *fool* okay blogmates, i must to do my alchemy and geography assignments now. cao! ;)

a kiss is better than words. it explains eveything ♥

September 4, 2010

What's Wrong?

Nice to meet ya again blogmates. hahaha. in fact, i dunno what i wanna post rite now. bener-bener ga punya ide tapi lagi pengen banget posting sesuatu. haha apa ya? apakah gue harus mendongeng tentang malin kundang yang dikutuk jadi cokelat? oke, ini karangan guru sejarah gue sebenernya. hahaha. ataukah gue harus bercerita soal cinta pertama gue yang bernama shizuka minamoto? sepertinya itu tidak menarik. geez.
Ya udah deh, gimana kalo cerita tentang keadaan gue saat ini aja. biar semua pada care sama gue. hahaha. jadi gimana ya mulainya. hemm, entah kenapa akhir-akhir ini gue menjadi lebih sensitif daripada biasanya. gimana ya? entah kenapa gue merasa, kalo orang agak ngejauhin gue dikit aja gue merasa disebelin. trus gue sering merasa sendirian dalam kesepian. wtf banget emang. gue sendiri ga tau kenapa gue jadi melankolis ala sinetron rcti gini. untungnya gue ga kaya kamila yang ampe brantem sama fadil gara-gara edo (hasil dari nontonin kemilau cinta kamila di rcti stiap malem). dan kalo lagi ga sensitif gue jadi sering bersikap nyebelin di mata orang laen. yeah, i know it. gue sendiri bingung sama diri gue sendiri. ada apa dengan gue? hey guys, who can explain what happened to me? gosh.
Mungkin ga sih ini semua gara-gara sekolah yang superdupernyebelin dan merubah kepribadian gue? kayaknya enggak ya. hemm, jadi gara-gara apa dong? dan kalo diperhatikan emang bukan cuma gue aja yang berubah gini. banyak temen-temen gue yang agak berubah semenjak masuk SMA. emang dahsyat ya dunia ini. rasanya gue pengen tereak WOY KENAPA SIH GUE? WOY KENAPA SIH LU SEMUA? HALOOOO?
Dan lagi-lagi gue mengutip lagunya bondan prakoso, Ya Sudahlah. kayanya ni lagu famous banget di blog gue padahal jujur sejujur-jujurnya gue belum pernah denger tuh lagu :p hahaha oke deh, sekian post gue yang amburadul ini. see ya blogmates :)

hope everything will be better :3

September 3, 2010

What A Bad Day :(

Hi blogmates! nice to meet ya again. well, gue lagi bener-bener cape jadi pake bahasa normal aja deh. hehehe. jadi hari ini sebenernya ada pengumuman pemilihan anggota osis. seperti yang udah gue ceritakan di post sebelumnya kalo gue ikut osis taun ini. sialnya, ternyata oh ternyata gue gak terpilih. damn -_- tapi ya sudahlah apa boleh buat gue menerima semuanya dengan lapang dada sebesar lapangan udara (?)
Oke, next topic. ALCHEMY. yes, that's fvcking lesson. beberapa hari yang lalu gue suka sama nih pelajaran. tapi tadi gue bener-bener pengen muntah kurcaci pas belajar tentang keelektomagnetifan dan sahabat-sahabat karibnya yang luar biasa menyusahkan. dan hal ini membuat gue harus berpikir kembali:
Gue masuk IPA atau IPS ya?
Wtf. gue bener-bener seratus satu persen bingung. kalo masuk IPS, ga tahan sama afalannya terutama sosiologi. kalo IPA, kimia sama bio gue kacau balau. oh dewa kucing penghembus nafas petir tolonglah akuuuuuu :'(
Lagi-lagi, again and again, gue hanya bisa mengutip judul lagu terbarunya bondan prakoso, Ya Sudahlah, gue serahkan semuanya pada yang di atas. iya gue tau di atas gue ada cicak, tapi bukan cicak kok yang gue maksud. hemm, kalo gitu sampai disini dulu post gue kali ini ya. see youuuuuu!
daily photo:
SM Town 2010 concert: SeoKyu♥